31 20 644 32 80 info@mobilisfitness.nl

CROSSFIT

Het CrossFit programma is zo ontwikkeld dat het perfect te schalen is naar elk gewenst niveau, onafhankelijk van je getraind- of ongetraindheid. Bij CrossFit traint iedereen dezelfde technieken en bewegingen. Alleen de uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen wordt individueel aangepast. Een betere power, kracht, conditie & uithoudingsvermogen, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid zijn even belangrijk voor de beste atleten als voor huisvaders, –moeders, oma’s en opa’s.

 

Methodes die een optimale prikkel creëren voor onze atleten, geven jou dezelfde optimale prikkel. Uiteraard kunnen ongetrainde personen in vergelijking met een atleet niet met eenzelfde weerstand kniebuigingen (Squat) maken, maar beide personen moeten wel degelijk kunnen squaten. Sterker nog; squaten is een essentiële beweging uit het dagelijks leven.
 
ONS LESSENAANBOD 
 Naast reguliere CrossFit bieden wij ook CrossFit Lite (voor de beginnende CrossFitter), CrossFit Silver (55+) en CrossFit Strenght aan. 

 

STARTEN MET CROSSFIT
Wil je starten met CrossFit bij Mobilis CrossFit Buitenveldert dan kun je eerst de Gratis Proefweek volgen. Heb je de proefweek afgemaakt en ben je enthousiast geworden? De volgende stap is dan de Crossfit Start up Month. In deze maand leer je de basisbewegingen van CrossFit op een rustig tempo, in combinatie met een workout, in de CrossFit Lite lessen. In deze maand kun je zoveel CrossFit Lite trainingen volgen als je wilt. Na de Crossfit Start-up Month maand heb je 2 mogelijkheden: Je gaat door met de CrossFit Lite lessen middels een CrossFit Lite abonnement of je gaat door met de reguliere lessen middel een CrossFit abonnement naar keuze.

INSCHRIJVEN VOOR DE WOD
 

In het lesrooster kun je zien wanneer de WOD’s plaatsvinden. Omdat wij de kwaliteit van de lessen hoog willen houden, zijn er een beperkt aantal plaatsen per WOD beschikbaar. Inschrijving voor deelname aan een WOD is dus noodzakelijk. Inschrijven voor de WOD kan via de app:


Nog vragen? Mail naar info@mobiliscrossfit.nl
Doorgaans beantwoorden we je e-mail nog dezelfde werkdag!