31 20 644 32 80 info@mobilisfitness.nl

De Personal Trainers

PERSONAL TRAINER

TOMAS

Personal Trainer

SARAHI

PERSONAL TRAINER

JESSICA

Front office en fitness manager Mobilis Buitenveldert

CYNTHIA

PERSONAL TRAINER

TOMAS

Maak kennis met Tomas, de personal trainer bij Mobilis!  
Als fysiotherapeut in opleiding, met jarenlange ervaring in personal training, vormt hij de perfecte brug tussen fitness en fysiotherapie. 
Bij Tomas gaat fitness verder dan alleen er goed uitzien. Het is een krachtige tool om je lichaam te herstellen na een blessure, beter te leren bewegen en sterker te worden. Zijn expertise in krachttraining en gerichte aandacht op mobiliteit en stabiliteit maakt hem de ideale gids op jouw fitness reis. 

Wat Tomas bijzonder maakt, is zijn persoonlijke aanpak. Hij begrijpt dat geen twee klanten hetzelfde zijn, en hij luistert aandachtig naar jouw wensen en doelen. Hij ontwerpt een op maat gemaakt programma dat precies past bij wat jij nodig hebt. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde sporter die dieper in de theorie wil duiken. 

Dus, als je op zoek bent naar een trainer die je helpt om sterker, gezonder en beweeglijker te worden, zoek dan niet verder en boek een training bij Tomas.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe hij jou kan helpen je beste zelf te worden!

Personal Trainer

SARAHI

Ben je op zoek naar de ultieme motivatie om in vorm te komen en je fitnessdoelen te bereiken? Maak kennis met Sarahi, jouw toegewijde personal trainer bij Mobilis! 

Sarahi is niet zomaar een trainer, ze is jouw persoonlijke stok achter de deur als het op sporten aankomt. Ze begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om gemotiveerd te blijven en helpt je om het beste uit jezelf te halen. 

Of je nu kiest voor een sessie van 30 of 60 minuten, Sarahi past het trainingsschema aan op basis van jouw behoeften en doelen. 
Wat Sarahi echt onderscheidt, is haar expertise in krachttraining, balans en vooral haar specialisatie in core-trainingen. Ze weet precies hoe ze je kernspieren moet versterken voor een sterker lichaam en een betere lichaamshouding. 

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Mobilis en boek een sessie met Sarahi. Laat haar je inspireren, motiveren en begeleiden op jouw reis naar een gezonder en fitter leven!

PERSONAL TRAINER

JESSICA

Jessica is een uiterst bekwaam persoonlijke trainer bij Mobilis, en haar benadering van training is er een die zowel losjes als vriendelijk is, maar tegelijkertijd ook uitzonderlijk sterk en effectief. Met haar unieke combinatie van vaardigheden en persoonlijkheid heeft ze zichzelf al snel onderscheiden in de wereld van fitness en persoonlijke training.

Een van Jessica’s grootste troeven is haar vermogen om mensen zich op hun gemak te laten voelen, ongeacht hun fitnessniveau. Ze begrijpt dat het beginnen met trainen voor sommigen ontmoedigend kan zijn, en ze weet hoe ze die angst kan wegnemen door een warme, ondersteunende omgeving te creëren en haar cliënten voelen zich meteen op hun gemak bij haar. Jessica’s trainingen zijn nooit saai of voorspelbaar.

Ze houdt ervan om variatie in haar programma’s te brengen, waardoor haar cliënten gemotiveerd en betrokken blijven. Of het nu gaat om krachttraining, balans, cardiovasculaire oefeningen of flexibiliteitstraining, Jessica weet hoe ze haar cliënten kan uitdagen en hen kan helpen om hun volledige potentieel te bereiken.

Front office en fitness manager Mobilis Buitenveldert

CYNTHIA

Persoonlijke tekst
Sinds begin november 2016 ben ik werkzaam bij Mobilis. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de fitness en alle achtergrondwerkzaamheden binnen de fitness en de balie.
De persoonlijke sfeer die er heerst bij Mobilis breng ik als medewerker ook graag over op onze klanten.

Ik sta graag voor u klaar en hoop u eens te mogen ontvangen bij Mobilis!