Personal Trainers bij Mobilis Fitness

 

Edwin


Opleiding / Cursussen

  • Voeding en Diëtetiek (Nutrition and Dietetics)
  • NSCA Certified Personal trainer
  • Functional Movement Screen L1
  • Ervaring met topsport (WK-finalist Latin formatie dansen)

Specialiteit: Krachttraining en voeding

"Ik geloof in een complete aanpak, voor algehele fitheid. Daarom combineer ik kracht- en conditietraining met advies over voeding en leefstijl. Tijdens de trainingen zullen we veel aandacht besteden aan de juiste uitvoering, om blessures te voorkomen en de oefeningen zo effectief mogelijk te maken. Over voeding leer ik je hoe je gezond kunt leven zonder diëten en hoe je voeding zelfs kunt inzetten om nog meer uit je trainingen te halen. Samen maken we jouw dromen waar!

Ben je geïnteresseerd in een Personal Training met mij? neem dan contact op via het formulier hieronder dan zorgen wij voor de rest!"


All our Personal Trainers speak English
More information? Fill out the contactform or call us 020-6443280.

Image

WErkdagen

M: middag/avond
D: middag/avond
W: middag/avond 
D: ochtend/middag 
V: ochtend/middag
Z: niet aanwezig
Z: niet aanwezig


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom langs bij Mobilis Fitness of laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op en plannen een afspraak in met één van onze Personal Trainers. Geef aan in het formulier als je een voorkeur voor een Personal Trainer hebt.


Waar ken je ons van?Privacy Policy & algemene voorwaarden.Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met informatie over Mobilis Fysiotherapie.