31 20 644 32 80 info@mobilisfitness.nl

Fitness

Fitness

Onze fitnessruimte is gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en je algehele fitheid. Er is te alle tijden een Personal Trainer aanwezig, zodat je op een verantwoorde manier aan jouw doelen kan werken.

Als je lid wordt bij Mobilis Fitness, dan starten we met een gezondheidscheck (bloeddrukmeting, fietstest en vetmeting). Aan de hand daarvan schrijft één van onze Personal Trainers een persoonlijk trainingsprogramma. Met dit programma kun je aan de slag in onze fitnessruimte. Na 2 maanden bekijken we jouw resultaten door middel van een eindmeting en evaluatie. Is jouw doel nog steeds gewicht verliezen, wil je jouw uithoudingsvermogen vergroten of ga je voor krachttraining? Als je dit tijdens de evaluatiemomenten aangeeft, dan stellen wij een nieuw schema voor je op.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Kom langs bij Mobilis Fitness of laat hieronder jouw gegevens achter!

Fysiotherapie

Heb je blessures of een medische indicatie? Maar wil je wel graag trainen? Plan dan een consult bij één van onze fysiotherapeuten. Ons team van fysiotherapeuten zorgt ervoor dat sporten niet ophoudt na een blessure of operatie.