31 20 644 32 80 info@mobilisfitness.nl

Mobilis, de veelzijdige sportschool waar alles onder één dak te vinden is!  

Bij Mobilis draait het om het bereiken van jouw persoonlijke fitnessdoelen en het bevorderen van jouw algehele welzijn. Met een uitgebreid aanbod van fitnessfaciliteiten, crossfit-trainingen en fysiotherapie, zorgt Mobilis ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een complete benadering van je gezondheid en conditie. 

Wil je zelf ervaren hoe het bij ons is? Dan bieden wij je bij deze het volgende aan; 

Mobilis Kennismakingspakket

Duur: 1 maand 

Inbegrepen: 

 

  • Intake bij Personal Trainer: Een uitgebreide intake met een ervaren Personal Trainer om je doelen, fysieke conditie en eventuele beperkingen te bespreken. De Personal Trainer zal een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je samenstellen. 

    

  • Fysiocheck: Naast de intake bij de personal trainer wordt er een fysiocheck uitgevoerd door een gekwalificeerde fysiotherapeut. Deze check helpt om eventuele fysieke beperkingen, blessures of disbalansen te identificeren. Op basis van de resultaten kan de fysiotherapeut aanbevelingen doen voor specifieke oefeningen of aanpassingen in je trainingsprogramma om blessures te voorkomen en optimale prestaties te bevorderen. 

    

  • 1 maand onbeperkt sporten: Je krijgt gedurende een maand onbeperkte toegang tot de sportschool en fitnessfaciliteit waar je de diensten afneemt. Dit stelt je in staat om regelmatig te trainen en het meeste uit je programma te halen. Ook kan je gebruik maken van onze groepslessen (circuittraining, 15-min trainingen in de zaal, denk hierbij aan BBB, Strength, Balans, Slimmer bewegen, Pijnvrij bewegen, Valpreventie etc)

  • Proefweek CrossFit: Als onderdeel van het pakket zit er een proefweek bij voor onze CrossFit-box Buitenveldert. Dit geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met CrossFit-training en te ervaren of het iets voor jou is. Je kunt de intensiteit en uitdaging van CrossFit ontdekken onder begeleiding van gekwalificeerde trainers. 

1 + 2 =